Dostava

Cijena dostave DPD dostavnom službom u Hrvatskoj za sve narudžbe preko 65 € je besplatna.

Cijena dostave DPD dostavnom službom za narudžbe ispod 65 € za kontinentalna područja i otoke u Hrvatskoj je ista i iznosi  6 €.

Dostava za zemlje izvan granica Hrvatske nije besplatna bez obzira na visinu narudžbe i izračunava se ovisno o zonama dostave prema DPD obrascima dostave.

Cijene dostave DPD dostavnom službom za zemlje EU, po zonama:

Zona 1 (Slovenija) – 16,60 €
Zona 2 (Austrija, Češka, Mađarska, Njemačka, Slovačka) –  23,20 €
Zona 3 (Belgija, Danska, Estonija, Francuska, Irska, Italija, Latvija, Litva, Luxemburg, Nizozemska, Poljska, Portugal, Španjolska, Švedska) – 30,50 €
Zona 4
 (Bugarska, Finska, Grčka, Rumunjska) –  44,00 €

Nakon zaprimanja potvrde o plaćanju, prodavatelj se obvezuje  dostaviti (isporučiti) kupljeni proizvod kupcu u najkraćem mogućem roku.

Prodavatelj nije odgovoran za nemogućnost dostave u naznačenim rokovima ako kupac nije zatečen na adresi za dostavu koju je dao, u kojem slučaju će biti ostavljena poruka s brojem za kontakt.

Dostava se može izvršiti i punoljetnoj osobi – članu domaćinstva i ovlaštenoj osobi ili službi pravne osobe, uz predočenje osobnog identifikacijskog dokumenta.

Potpisom dostavnice smatra se da je Kupac proizvod preuzeo.

Rok isporuke je 3 do 5 radnih dana, od dana potvrde o plaćanju, a najduže 8 radnih dana za područje  kontinentalne Hrvatske, odnosno  najduže 10  radnih dana za  područje otoka.

U slučaju  odbijanja  primitka/preuzimanja proizvoda bez opravdanog razloga, prodavatelj ima pravo zahtijevati naknadu svih nastalih troškova.

Za virmanske uplate roba se isporučuje tek nakon što uplatu proknjižimo (prema izvodima iz banke – u pravilu, sljedeći radni dan).